Obres de millora a les escoles públiques

Obres de millora a les escoles públiques

Imprimir

Definides les obres de millora a les escoles públiques de Gavà per un import de 300.000 euros. Les actuacions han estat acordades amb les direccions dels

diferents centres escolars

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Gavà ha aprovat destinar 300.000 euros al manteniment i millora de les escoles públiques de Primària de la ciutat. Aquesta previsió consolida la dotació pressupostària que es va fer l’any passat. El 2022 aquesta inversió va experimentar un increment de més de 100.000 euros respecte dels exercicis anteriors. 

La inversió a les escoles públiques és finançada íntegrament per l’Ajuntament. Les diferents actuacions, que s’executaran a l’estiu, permetran atendre les demandes existents que han estat acordades amb les direccions dels centres educatius.

Part de les obres que es portaran a terme milloraran el control tèrmic amb mesures passives, com són la instal·lació de lames a finestrals orientats a sud o la millora de l’aïllament tèrmic en paraments. 

Les obres que es realitzaran són les següents:

En aquest centre escolar, que disposa d’un règim diferenciat, el Departament d’Educació de la Generalitat, a petició de l’Ajuntament i l’escola, preveu portar a terme la renovació parcial de la tanca perimetral del pati, substituir-la per una més segura i integrada a l’entorn.