Els veïns i veïnes d'Abrera han presentat un total de 37 propostes per als Pressupostos Participatius

Els veïns i veïnes d'Abrera han presentat un total de 37 propostes

Imprimir

Diumenge 2 d’abril passat, va finalitzar el període de presentació de propostes ciutadanes per als Pressupostos

Participatius 2022-2024. Enguany han estat 37 les aportacions fetes pels veïns i veïnes d'Abrera.

Durant els mesos d’abril i maig la Comissió tècnic jurídica s’encarregarà de valorar cadascuna d'aquestes 37 propostes presentades per la ciutadania abrerenca, per comprovar si reuneixen tots el requisits establerts a les bases del procés; i, si és necessari, contactarà amb els autors i autores de les propostes, per aclarir els possibles dubtes o informar sobre la necessitat de reformulació.

Al juny, la comissió emetrà un dictamen envers les propostes admeses i les excloses, que haurà de ser validat pel Grup Motor i es contactarà amb els autors i autores de les propostes per informar-los sobre la seva admissió o exclusió. Posteriorment, es farà difusió a la ciutadania de les propostes que passen a votació.

A partir del 12 de setembre es realitzarà una audiència pública on es presentaran els projectes finalistes i del 18 de setembre al 8 d’octubre, s’obrirà la fase de votacions.  El 9 d’octubre es durà a terme l’escrutini de les votacions i, finalment, es donaran a conèixer els projectes guanyadors a la ciutadania.

Enguany han estat 37 les aportacions fetes pels veïns i veïnes d'Abrera. A partir del 12 de setembre es realitzarà una audiència pública on es presentaran els projectes finalistes i del 18 de setembre al 8 d’octubre s’obrirà la fase de votacions.

http://www.ajuntamentabrera.cat/abrera-participa/participacio-ciutadana/pressupostos-participatius-2019-2020/pressupostos-participatius-2019-2020-projectes-a-votacio.htm

Accions informatives per a la ciutadania

El dimarts 28 de març passat a la tarda es va informar a totes les veïnes i veïns que es van atansar a la carpa informativa que es va instal·lar a la Zona Esportiva (entre el Centre Aquàtic Municipal i el Pavelló d'Esports). I el dimecres 22 de març passat, a les 19.00 h, es va organitzar una sessió informativa a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17), per donar a conèixer tots els detalls sobre els Pressupostos Participatius 2022-2024. 

Abrera Participa! Carpa informativa dels Pressupostos Participatius 2022-2024 a la Zona Esportiva d'Abrera

Abrera Participa! Sessió informativa dels Pressupostos Participatius 2022-2024

Què són els pressupostos participatius? 

És un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera proposaran, debatran i decidiran el destí de 300.000 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2022-2024.

Els ciutadans i ciutadanes proposaran projectes. Aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots i totes es triarà i decidirà els que es duran a terme.

On em puc informar?

Si tens cap dubte sobre els Pressupostos Participatius 2022-24, pots formular les consultes a l’adreça de correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.t o trucant per telèfon al T. 93 770 03 25 extensió 9114 (àmbit de Participació Ciutadana).

També trobareu tota la informació a la secció Abrera Participa d’aquesta pàgina web.