32a Setmana de la Gent Gran amb tot d’activitats a l’aire lliure

32a Setmana de la Gent Gran amb tot d’activitats a l’aire lliure

Viladecans celebra des d’avui, amb la caminada d’oxigenació que ha tingut lloc aquest matí des de la plaça de la Vila (foto),

la 32a edició de la Setmana de la Gent Gran, que es gaudirà molt a l'aire lliure i sense les limitacions que va imposar la pandèmia en les dues anteriors convocatòries. Hi haurà tres activitats esportives –una master class al parc del Torrent Ballester, una exhibició d’activitats dels casals de gent gran a la plaça de la Constitució i la clausura de les activitats físiques de la temporada a Podium Viladecans–, la Nit Gran al Parc (de la Marina) i la tradicional commemoració de les Noces d'Or, amb la participació de dinou parelles, que dona fi a la Setmana.

Després de la caminada del matí, aquesta tarda continuen les activitats amb l’acte d’inauguració de la Setmana, que consisteix en l’actuació del grup de teatre “Mujeres Coraje” al teatre de l’Escola Montserratina (c. Garrofer, 69) a les 17 hores.

Ja demà, dimarts 14 de juny, tindrà lloc des de les 9.30 hores la master class Cos i ment al parc del Torrent Ballester i, a les 19 hores a la plaça de la Constitució, l’exhibició d’activitats de tots els casals de gent gran de la ciutat. L’endemà, dimecres 15 de juny, a les 10 del matí, se celebrarà al equipament esportiu Podium la clausura de l’activitat física de la gent gran de Viladecans d’aquesta temporada. I el sopar habitual de cada edició de la Setmana, al qual enguany s’ha anomenat Nit Gran al Parc i que es portarà a terme també aquest dimecres a les 21 hores al parc de la Marina.

Pel que fa a la commemoració de les Noces d'Or d'enguany, tindrà lloc l'últim dia de la Setmana, dissabte 18 de juny, a les 12 hores, a l’edifici Cúbic, amb l'assistència de dinou parelles de Viladecans que fa 50 anys que conviuen.

Viladecans recupera així amb tota la força la Setmana de la Gent Gran, un esdeveniment que té lloc anualment a la ciutat des de fa 32 anys; un conjunt d'activitats perquè les gaudeixin especialment les persones grans. La Setmana vol fer un merescut reconeixement a les persones grans de la ciutat que són molt actives, i també per promoure un envelliment actiu, uns hàbits de vida saludables i, sobretot, unes bones relacions interpersonals amb activitats lúdiques i culturals.

Fuente: Ajuntament de Viladecans