Procés de selecció urgent per tres places de recepcionistes

Procés de selecció urgent per tres recepcionistes

Imprimir

Estàs desocupat/da? Cerques feina al nostre municipi? Des de l'Ajuntament d'Abrera obrim un nou procés de selecció

per urgència, inajornable i d'excepcionalitat per a la cobertura de tres places  de recepcionistes-auxiliars administratius/ves per a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera que obrirà les portes del diumenge 5 de juny fins al diumenge 4 de setembre de 2022 (ambdós dies inclosos).

S'ha establert un termini de 3 dies hàbils per presentar les sol·licituds mitjançant la seu electrònica, del dimecres 25 al divendres 27 de maig (ambdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques del procés.

Funcions bàsiques a desenvolupar:

Titulació mínima requerida

S'ha establert un termini de 3 dies hàbils per a la presentació de candidatures a través de la nostra seu electrònica, del dimecres 25 al divendres 27 de maig (ambdós dies inclosos)

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (Pl. de la Constitució, 1 d’Abrera) trucant al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Fuente: Ajuntament d´Abrera