En marxa el projecte del Centre d'Alt Rendiment d'Esports de Gel

Projecte del Centre d'Alt Rendiment d'Esports de Gel

Imprimir
L'equipament, ubicat a l'espai de les Massotes, inclourà  instal·lacions obertes a la ciutadania
Gavà està ultimant el projecte de construcció del Centre d’Alt Rendiment d'Esports de Gel, una nova instal·lació que s'ubicarà a l'espai Massotes, a l'illa que formen els carrers Energia, Progrés, la Forja i la Màquina.
Aquest projecte s'ha estat treballant des de l’últim mig any de la mà de la Federació Espanyola d'Esports de Gel i en coordinació directa amb el Consejo Superior de Deportes del Govern d ́Espanya i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, mitjançant diferents reunions de coordinació entre les respectives institucions.
Actualment, s'estan desenvolupant els detalls de l'equipament, tant pel que fa al projecte arquitectònic i el seu funcionament, com pel que fa al finançament, que anirà a càrrec de diferents institucions.
A falta d'aquests treballs que estaran enllestits els pròxims mesos, es preveu que el nou CAR d'Esports de Gel aculli totes les disciplines vinculades a aquest àmbit, juntament amb les instal·lacions necessàries per als respectius entrenaments, la corresponent formació i serveis complementaris.
Està previst que també sigui un equipament polivalent, que inclogui altres esports i amb una pista poliesportiva. Així, la instal·lació estarà oberta a l’ús de la ciutadania, especialment els veïns i les veïnes de Gavà, que el podran gaudir i realitzar-hi activitat esportiva.
L'Ajuntament de Gavà valora molt positivament el projecte presentat ahir per la Generalitat -reunió a la qual va assistir l’alcaldessa Gemma Badia- per articular una candidatura per als Jocs Olímpics d'Hivern, que inclouria l'ús del nou CAR d’Esports de Gel. L’Ajuntament s’ha mostrat satisfet de poder posar la nova instal·lació a disposició d'una iniciativa tan rellevant.
Fuente: Ajuntament de Gavà