L’Hospital de Viladecans limita les visites  d’acompanyants

Viladecans limita les visites d’acompanyants

L’horari d’acompanyament a pacients hospitalitzats es redueix. Donada l’actual evolució de la pandèmia de la COVID-19, i per

tal de garantir la  seguretat de pacients, familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans limita l’horari  de visita a pacients ingressats. L’horari de matí es manté de 12 a 14 hores i l’horari de  tarda es redueix de 18 a 20h. La duració de la visita, dintre d’aquestes franges, es  limitarà a un hora i es recomana que sigui sempre la mateixa persona. 

Aquesta mesura, que es fa efectiva a partir de demà, dia 18 de desembre, restarà  vigent de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi. Les úniques excepcions  seran els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en  situació d’últims dies. 

El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es  continua prestant el servei d’informació telefònica. 

La Direcció de l’Hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la  col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del  coronavirus. 

Fuente: Hospital de Viladecans