Ajuda a descarregar-se el certificat COVID

Atenció social i ajuda a descarregar-se el certificat COVID

Imprimir

. Es posa en marxa el servei ‘Al teu costat’ que ofereix orientació per  tramitar l’ingrés mínim vital i la renda mínima

d’inserció, i sol·licitar  cites prèvies 

. Dona assistència per descarregar-se el certificat COVID, un suport  que també s’estén als casals de la gent gran i incorpora atenció  telefònica 

Avui arrenca ‘Al teu costat. Atenció social als barris’, un nou dispositiu de  l’Ajuntament per reduir l’escletxa digital i orientar al veïnat a sol·licitar ajudes  socials, concretament l’ingrés mínim vital i la renda mínima d’inserció, i cites  prèvies amb les administracions. 

La potenciació de la digitalització arran de la pandèmia ha generat alhora un  accent de l’exclusió de persones grans i de famílies vulnerables, que no disposen  de competències en tecnologies de la informació, connexió a Internet o recursos  informàtics.  

Des del nou servei es vol contribuir a pal·liar aquesta bretxa digital oferint suport  i orientació en la gestió telemàtica dels ajuts esmentats. La iniciativa compta amb  el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través del pla ApropAMB. 

El nou dispositiu es materialitza en atenció personalitzada a càrrec de personal  municipal de dilluns a divendres en equipaments municipals ubicats en diferents  barris. Per accedir-hi cal demanar cita prèvia, preferentment, a través del telèfon  932 639 136 o del correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

  

Les persones interessades s’hi podran adreçar de 9.30 a 14.30 hores a:

Així mateix, els dimecres i divendres el servei estarà disponible a la planta  baixa de l’Ajuntament en el mateix horari. 

Descàrrega del certificat COVID 

Des del servei “Al teu costat. Atenció social als barris” també s’ofereix suport per  a l’obtenció del certificat digital COVID. Serà amb cita prèvia i en els equipaments  i horaris habituals. 

El dispositiu d’ajuda per descarregar-se el certificat que permet l’accés a les  activitats d’oci en espais tancats, també es fa extensiu als casals municipals de  la gent gran. L’accés no requereix cita prèvia. 

De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h. 

Dissabtes de 16 a 20h.  

De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h. 

Dissabtes i diumenges de 16 a 20h. 

De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h. 

A partir de dilluns, el dispositiu també inclourà assistència telefònica per  descarregar el certificat a través del número 93 2639133.

Fuente: Ajuntament de Gavà