Viladecans The Style Outlets presenta la nova  imatge de la seva Plaça de la Restauració

Viladecans The Style Outlets presenta la nova imatge de la Plaça de la Restauració

Imprimir

Viladecans The Style Outlets, l'únic centre outlet de l'àrea  metropolitana de Barcelona, gestionat per NEINVER, operador líder de centres outlet,  presenta la renovació de la zona coneguda com a Plaça de la Restauració,

la qual cosa  suposa un pas més en la seva aposta per a oferir la millor experiència als seus visitants.  Aquesta zona, situada a la planta baixa del centre, i en la qual estan situats els locals de  FIVE GUYS, CASA CARMEN, GROSSO NAPOLETANO, SANTA GLORIA, GREENVITA  COFFEE & BRUNCH i UDON ―tots amb terrassa a l'aire lliure―, ha estat renovada amb  la visió de crear un ambient mediterrani, càlid i contemporani, donant continuïtat a la  identitat del centre outlet. Viladecans The Style Outlets ha completat així un projecte de  transformació que revitalitza aquesta àrea clau de trobada, el disseny de la qual ha estat a  càrrec de l'estudi d'arquitectura BATLLE I ROIG, reconegut per l'excel·lència en la  combinació de l'urbanisme, el paisatgisme i l'arquitectura. 

L'actual oferta de food & beverage de Viladecans The Style Outlets, amb més de 15  operadors, amb terrasses a l'aire lliure i horaris ampliats, es potencia així amb una nova  imatge, zones d'estar i zona per a esdeveniments, que contribueix a transformar  l'experiència de compra dels clients en un agradable i satisfactori moment d'oci. I tot això  s'ha dut a terme mantenint el fort compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat  ambiental que caracteritza a Viladecans The Style Outlets, que es demostra en aspectes  que van des de l'acurada elecció dels materials fins a la cerca de la major eficiència  energètica. 

La combinació d'elements naturals que permeten diferenciar espais i oferir zones d'ombra  i protecció, amb una millora de la il·luminació que crea ambients càlids i realça l'arquitectura  del centre, donen com a resultat un ambient contemporani que reforça la connexió amb  l'essència mediterrània. S'han utilitzat peces modulars i flexibles com a jardineres i tòtems  integrats per a delimitar els espais; pèrgoles i sostres amb vegetació per a oferir protecció  contra el sol i el vent; bancs amb materials naturals, personalitzables amb coixins i un nou  mobiliari a les terrasses.

Als locals situats a la Plaça de la Restauració se sumen les food trucks CARTE D´OR,  LLAOLLAO, THE BROS, TÍO BIGOTES i SCHARA que, situades a diferents carrers del  centre, ofereixen un passeig gastro molt atractiu; la cafeteria STARBUCKS, que dona la  benvinguda a l'entrada principal, i les opcions de GREENVITA, BURGER KING i 

SUSHISOM, a la primera planta. El catàleg gastronòmic de Viladecans The Style Outlets  ofereix una àmplia selecció que permet des de prendre un cafè o un ràpid mos o piscolabis a gaudir d'un menjar relaxat amb amics i familiars. 

El centre outlet atén així les noves necessitats dels clients que demanden incloure una  experiència gastronòmica que complementi el seu dia de compres i que converteixi la seva  experiència en el centre en una vivència més social. Amb la renovació del principal espai  gastro del centre, els visitants podran ara gaudir de menjars i moments especials en un  entorn excepcional.