L'Ajuntament de Sant Joan Despí sorteja 100 targetes moneder de 50 euros per a compres al comerç local

L'Ajuntament de Sant Joan Despí sorteja 100 targetes moneder de 50 euros per a compres al comerç local

Imprimir

Un any més, l'Ajuntament de Sant Joan Despí torna a apostar per la promoció del comerç local amb el sorteig d'un centenar de targetes moneder carregades amb 50 euros perquè les persones afortunades

facin les compres als comerços que s'adhereixin a aquesta campanya.

Com en anys anteriors, les targetes es podran sol·licitar a través de la pàgina web www.targetesregalsantjoandespi.cat del 23 al 31 de desembre.

El 8 de gener es farà un sorteig on line i les persones afortunades rebran la targeta al seu domicili la setmana següent. Les targetes es podran gastar fins al 29 de febrer als comerços adherits que es podran consultar a la mateixa pàgina web.

A més d'aquesta targeta, una ajuda que sens dubte representa un respir per a les famílies, els mercats municipals realitzen altres iniciatives com el sorteig de 250 euros entre la clientela que faci les compres fins al 22 de desembre al mercat del Centre, mentre que el mercat de Les Planes sortejarà quatre vals de compra setmanals fins al 29 de desembre.

L'entitat referent del comerç local, ActivaDespí, organitza l'activitat Gimcana, aquest Nadal, ets la peça que hi falta. Fins al 5 de gener, els establiments adherits lliuraran als clients diferents peces d'un puzle. Quan aconsegueixin les nou peces necessàries han de sol·licitar un marc als punts habilitats i omplir una papereta que els donarà opció a participar en una escapada en família. El sorteig es farà l'11 de gener.

Finalment, durant les festes nadalenques els eixos comercials de les Planes i el Centre i els mercats municipals comptaran amb animació al carrer.