Quinze persones en atur treballaran durant un any a l'Ajuntament de Sant Joan Despí

Quinze persones en atur treballaran durant un any

Imprimir

L'Ajuntament preveu contractar aquest 2023 més de 120 persones a través de diferents plans i programes d'ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha contractat 15 persones en situació d'atur que treballaran durant un any a diferents departaments del consistori. Les contractacions formen part del primer pla d'ocupació municipal d'aquest any 2023.

De les 15 persones contractades, 13 faran tasques d'auxiliar d'administració i dues d'auxiliar d'ecoinformació. Totes elles han accedit a un contracte de 12 mesos de durada. 

Els plans d'ocupació municipals s'adrecen a persones en situació d'atur i prioritzen els col·lectius amb especials dificultats d'accés al mercat de treball o en situació de vulnerabilitat social, com les dones, les persones més grans de 55 anys, joves menors de 35 anys, les persones aturades de llarga durada o les persones que no perceben cap tipus de prestació.

Durant aquest any 2023, l'Ajuntament de Sant Joan Despí impulsarà la contractació d'unes 120 persones mitjançant diferents plans i programes d'ocupació. Amb aquestes iniciatives, l'Ajuntament contribueix a dinamitzar el mercat de treball i a millorar les competències professionals de les persones beneficiàries.